Ersholens IP
10 augusti 2024
10:30

Referat: Mockfjärds BK - Siljansnäs IF

Kanske var det nypremiärnerverna, eller kanske ett visst mått av ringrostighet som kunde förklara mardrömsstarten för Siljansnäs borta mot Mockfjärd. Knappt hade domaren blåst igång matchen innan Mockfjärd tagit ledningen med både 1, och 2-0. Något chockade började dock Siljansnäs bita sig fast i matchen och täppa till de fria ytor i mitten där Mockfjärd gång på gång hotade och byggde på farliga anfall. Det skulle dröja till mitten av andra perioden innan Siljansnäs skulle börja komma tillbaka målmässigt. När domaren blåste av den andra perioden hade Siljansnäs reducerat till 2-2. Den sista perioden blev en riktig nagelbitare. Siljansnäs ryckte ifrån med 3-2 men inte många minuter efter kunde Mockfjärd utjämna via ett hörnmål. Med sju minuter kvar av matchen kunde Siljansnäs avgöra och slutsiffrorna skrevs till 4-3. En underhållande och spännande match där Siljansnäs stod som segrare efter blotta förskräckelsen.